Otse põhisisu juurde

Olen veerandaastane

Mul on jälle sünna...lahe. Kirjutan teile veidi oma vahepealsetest juhtumistest. Me oleme emme-issiga käinud juba kahe arstitädi juures ja homme lähme kolmanda juurde. See veerandaasta on vist miski tähtis verstapost, sest kõik tahavad mind uurida ja puurida ja näppida. Eelmine neljapäev käisime meie oma arstitädi juures. Seal kaaluti ja mõõdeti mind ning tehti süsti kah...ma olin väga vapper, tegin vaid väikese piuksu (noh emme süles oli kindel ju). Täna käisime mingi võõra arstitädi juures, ent ta oli väga sõbralik, niiet ma isegi lobisesin temaga veidi ning naeratasin talle. Täna kaaluti ja mõõdeti mind ka - kaalu oli 6190g ja pikkust 61cm. Seega viisaastaku plaani täitsingi kolme aastaga ehk olen usina söömisega oma sünnikaalu kahekordistanud. Tänane arstitädi ütles, et ma olen veidi pinges ja soovitas mulle masaaži, see mulle kindlasti hakkab meeldima. Seda ma hästi ei mäleta, millise arstitädi juurde me homme läheme...oli mingi orto...eks näis homme, mis muga jälle tehakse.

Ma olen selle kuu jooksul avastanud, et mul on küljes kaks pulka, milledel mõlemal on omakorda viis pisikest makaroni otsas. Neid on täitsa tore suhu toppida. Muidugi pole need nii maitsvad kui emme tiss, aga sellest rõngaga jullast, mis emme-issi mulle vahel suhu topivad on nad etemad küll.

Ehk huvitab teid see, millega ma koos emmega päevad läbi tegelen. Siin siis väike ülevaade. Ma söön ja tudin veidi ning mängin oma mängumatil mängukaare all. Mul on juba ka oma lemmik mänguasi, üks sinine rõngaskaru, mida emme mulle kõristab, seda on täitsa pro jälgida. Vahel ma ka kiusan emmet... ma oskan vääääääääääääääääääga kõva kisa teha ja seda ma teen siis kui mul paha tuju on. Kui ilm lubab käime emmega ka minu rallikaga rallimas. Emme lubab mul vahel telkut ka vaadata. Aga õhtud on kõige lahedamad, siis saan issiga mängida ning vannis emmet issit veega pritsida. Vat siuke elu mul praegu.

Aga nüüd on lugu selline, et mina neljakuuseks ei saagi, sest keegi loll on välja mõelnud, et veebruaris on vaid vahel harva 29 päeva. Niiet kolmest kuust kohe viie peale.

Olgu, ma ei viitsi enam rohkem kirjutada, seega lõpetan. Ütlen vaid seda, et issi lubas ka uusi pilte üles panna, niiet uurige ja vaadake.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Huvitavad mõtted, mis panid mõtlema...

Allikas: http://koduhaldjas.blogspot.com/2015/03/kurb-ja-motlemapanev-mlliseks-on.html Bob Moorehead oli eelmise sajandil tuntud terava keelega pastor. Kui tema naine suri, siis kirjutas ta selle, äärmiselt ilmeka ja ajatukohase artikli. „Meie aja paradoks on see, et meil on kõrged majad, aga madal taluvuslävi, laiad teed, kuid kitsad vaated. Kulutame rohkem, aga omame vähem, ostame rohkem, aga rõõmustame vähem. Meil on suuremad majad, kuid vähem lapsi, rohkem mugavusi, aga vähem aega. Meil on parem haridus, aga vähem mõistust, paremad teadmised, kuid hindame halvemini situatsioone.  Meil on rohkem eksperte, aga ka rohkem probleeme, parem meditsiin, aga kehvem tervis. Joome liiga palju, suitsetame liiga palju, raiskame arutult, naerame vähe, sõidame liiga kiiresti, ärritume kergesti, magama läheme liiga hilja, ärkame väsinult, loeme liiga vähe, vahime liiga palju televiisorit ja palvetame vähe. -Oleme suurendanud oma nõudmisi, aga vähendanud väärtusi. -Räägime liiga p

KIngitus isadepäevaks NetiKink poest

NetiKink lehel on avaldatud uus artikkel kingiideedega isadepäevaks . Nimelt on varsti saabumas isadepäev ja alati on paljudel olnud NetiKink meeskonnale küsimusi, et mida ikka isale sellel päeval kinkida. Sellel eesmärgil saigi loodud antud artikkel, kus antakse erinevaid soovitusi, mida isadepäevaks kinkida. Otselink artiklile on SIIN . Teie NetiKink meeskond http://netikink.eu/  

Blogi on kolitud nüüd bloggerisse

Otsustasin ka oma suvi.pri.ee blogi koos kõige sinna juurde kuuluvaga Bloggerisse üle kolida. Lihtsalt ei viitsinud enam kogu aeg Wordpressi oma isiklikul lehel uuendada ja seoses sellega ka antud käigu ette võtsin. Lahendasin selle ilusti ka domeeni suunamisega, seega nii suvi.pri.ee kui ka www.suvi.pri.ee suunduvad nüüd Bloggerisse.