reede, 19. jaanuar 2007

Mu issil on täna sünnipäev

Niisiis nagu pealkiri ütleb on mu issil täna sünna ja ta saab väääääääääääääääga vanaks...noh igaljuhul võrreldes minuga. Kahjuks mul pole talle kingitust, sest emme ei luba mul veel üksi poodi minna ja üldse - taskuraha ka veel ei anta (märgin siin taaskord ära, et mobiili pole nad mulle endiselt ostnud).Seega pean taaskord kasutama oma vana nippi ning ütlema, et mina ISE olengi issile suurim kink.

KALLIS ISSI, HÄPPI PÖÖFTEI TU JUU!!!! (näete ma oskan juba veidi ka võõrkeeli) :)

Aga ühest asjast ma veel täpselt aru ei saa...miks issil on vaid kord aastas sünna, aga mul on juba siiani neid kaks olnud ning kolmas on tulemas, kas ma siis olen juba kohe kolme aastane? Ma pean seda asja uurima...lähen küsin emmelt.

1 kommentaar:

  1. tädi Birgit poistega19. jaanuar 2007 19:48

    Palju õnne Karlise issile meie kõigi poolt!!!!

    VastaKustuta