Otse põhisisu juurde

Fotokruus – kingitus NetiKink e-poest

Otsite kiiresti mingit kingitust? Lihtsalt poodi ei soovi ka minna, et midagi suvalist osta?  NetiKink e-pood pakub Teile palju erinevaid kingi võimalusi. Fotokruus on kingitus, mida on lihtne tellida ja sõltuvalt kujundusest võib teha väga omapärase ja huvitava kingituse. Ja mis peamine - Teil on võimalik tellida endale kingitus interneti teel, Teile sobiva transpordi viisiga. Nii saate näiteks tööjuures kingituse ära tellida ja paari päeva pärast saate selle juba kätte. Jääb ära pikk ja tüütu poodide vahel seiklemine.

Näiteks töökaaslastele ja tuttavatele võib kinkida mõne naljaka pildiga fotokruusi. Kui ka tuttavast ei õnnestu mõnda sellist pilti leida, siis alati on võimalik ka näiteks Googli otsingust otsida mõni naljakas pilt. Lisaks naljakale pildile on aga siis soovituslik välja mõelda fotokruusile ka mõni lahe pühendus või märksõnad. Loomulikult lastakse palju trükkida ka kingi saaja nimi, kuid veel parema mulje jätab fotokruusil olev lisapühendus. Näiteks võite neid otsida nii Murphy seaduste kogust kui ka mujalt. Taas sõltub kõik inimesest, kellele kingitus mõeldud on. Mõnele sobib naljakas ja lahe fotokruus, teisele oleks aga mõistlik lisada mõni tõsisem mõttelõng.

Võimalik on ka lihtsalt oma sõbra või tuttava pilt koos pühendusega kruusile lasta trükkida. Kuid samas võite lasta trükkida ka näiteks lemmiklooma pilt. Kõik sõltub sellest, kellele kingitust otsite ja millised on tema huvid. Kui tegu on lähedase inimesega, siis üldjuhul kingitakse talle fotokruus tema või siis perekonna pildiga. Loomasõbrale kingitakse ka lemmiklooma pildiga fotokruuse.

Lastele on võimalik aga tellida nende endi pildiga loomakujulise sangaga kerge fotokruus. Loomakujuline sang lisab mängulist effekti ja lapse enda ja tekstid seovad selle tassi aga lapsega. Paljude laste jaoks on selline kingitus muutunud kiiresti nende lemmik kruusiks, mida iga kord söömise ajal küsitakse.

Töökaaslaste vahel on üheks populaarseks kingituse tüübiks kujunenud teiste töökaaslaste nimedega fotokruus. Selleks kujundatakse kas täiesti ise nimedega pilt või siis kirjutavad kõik oma allkirjad ühele paberile ja skänneeritakse see arvutisse. Nii on võimalik luua huvitav kingitus, mis meenutab kingi saajale tema töökaaslaseid ja sõpru.

Töökaaslaste vahel on alati ka loomulikult võimalik tellida ka traditsiooniline fotokruus, kus foto asemel on fotokruusil ettevõtte logo ja lisaks siis ka kingi saaja nimi. Nii saab tööjuurde luua igale ühele oma isikliku kruusi. Samas tagades, et kruusid on siiski ühesuguse kujundusega.

NetiKink poe tootevalikus on palju erinevaid fotokruuse – nii suuri kui ka väikseid. Palju erineva kujundusega, spetsiaalsete taustadega, värvimuutvaid ja tavalisi. Mõne põhitooniga kruuse ja palju teisi. Seega peaks iga kingituse otsija endale meelepärase fotokruusi meie lehelt leidma. Vaadake meie kodulehte http://netikink.eu ja seal pakutavadi kingitusi.

Liituge ka meie Facebooki lehega, kus samuti uudistest teada anname ja lisaks ka vahest eripakkumisi ainult meie fännidele.

http://netikink.eu/

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Huvitavad mõtted, mis panid mõtlema...

Allikas: http://koduhaldjas.blogspot.com/2015/03/kurb-ja-motlemapanev-mlliseks-on.html Bob Moorehead oli eelmise sajandil tuntud terava keelega pastor. Kui tema naine suri, siis kirjutas ta selle, äärmiselt ilmeka ja ajatukohase artikli. „Meie aja paradoks on see, et meil on kõrged majad, aga madal taluvuslävi, laiad teed, kuid kitsad vaated. Kulutame rohkem, aga omame vähem, ostame rohkem, aga rõõmustame vähem. Meil on suuremad majad, kuid vähem lapsi, rohkem mugavusi, aga vähem aega. Meil on parem haridus, aga vähem mõistust, paremad teadmised, kuid hindame halvemini situatsioone.  Meil on rohkem eksperte, aga ka rohkem probleeme, parem meditsiin, aga kehvem tervis. Joome liiga palju, suitsetame liiga palju, raiskame arutult, naerame vähe, sõidame liiga kiiresti, ärritume kergesti, magama läheme liiga hilja, ärkame väsinult, loeme liiga vähe, vahime liiga palju televiisorit ja palvetame vähe. -Oleme suurendanud oma nõudmisi, aga vähendanud väärtusi. -Räägime liiga p

KIngitus isadepäevaks NetiKink poest

NetiKink lehel on avaldatud uus artikkel kingiideedega isadepäevaks . Nimelt on varsti saabumas isadepäev ja alati on paljudel olnud NetiKink meeskonnale küsimusi, et mida ikka isale sellel päeval kinkida. Sellel eesmärgil saigi loodud antud artikkel, kus antakse erinevaid soovitusi, mida isadepäevaks kinkida. Otselink artiklile on SIIN . Teie NetiKink meeskond http://netikink.eu/  

Blogi on kolitud nüüd bloggerisse

Otsustasin ka oma suvi.pri.ee blogi koos kõige sinna juurde kuuluvaga Bloggerisse üle kolida. Lihtsalt ei viitsinud enam kogu aeg Wordpressi oma isiklikul lehel uuendada ja seoses sellega ka antud käigu ette võtsin. Lahendasin selle ilusti ka domeeni suunamisega, seega nii suvi.pri.ee kui ka www.suvi.pri.ee suunduvad nüüd Bloggerisse.