neljapäev, 21. juuni 2007

Suvine jutt

Igalpool, raadios, telekas ja isegi ajalehes, muudkui räägitakse, et täna saabub Suvi. Mina ei mõista, ma olen juba peaaegu kaheksa kuud kohal olnud, kuidas nad siis alles nüüd minu tulekut märkavad. Aaaaaga...võimalus on muidugi ka see, et jutt käib hoopis teisest Suvest. Ent hea on teada, et Suvi on nii populaarne ja oodatud. :D

Täna aasta tagasi oli üks tähtis päev. Issi nägi mind esimest korda , kui arstitädi emme kõhtu mingi aparaadiga uuris. Ma olin nii viisakas, et isegi viipasin oma kallitele vanematele siis tervituseks.  Samal korral näitasin ma ka artitädile, et olen poiss ja tema siis omakorda ütles emmele-issile. Siis nad särasid nagu päiksed terve õhtu, eriti issi. :D

Me käisime eile emme, tädi Evelini ja Markkusega ühes suures vannis ujumas. Tegelt oli seal mitu suurt vanni. Sain mäest vanni liugu lasta ja ujumisrõngaga sulistada ja palli taga ajada, ent kõige lahedam oli see vann, mis mulises, seal me sulistasime ja möllasime emmega kohe üsna pikka aega. Peale sulistamist käisime emmega veel ühes ruumis, kus oli väääääääääääääääga soe, aga mõni minut oli seal päris mõnna olla. Ma loodan, et emme viib mind varsti jälle sinna sulistama ja mulistama.

Aga teate, ma hakkan vaikselt arvama, et issi peab emmet kehvaks kokaks. Küsite kindlasti miks. Ta pani nimelt köögiuksele aia ette. Mida muud ma sellisest tegevusest järeldada võin, kui seda, et ta ei taha, et emme kööki pääseks. Mulle õnneks annab emme täitsa söödavaid asju, niiet minu poolest võib ta köögis käia. :D

Lasin issil ka uusi pilte üles panna. Need leiate siit. Neil piltidel näete kuidas Samuelil külas käisin, kuidas ma emme päikeseprillidega poseerin ja kui raske töö see söömine ikkagi on, vahel võib kohe söömise ajal uni peale tulla.

Ilusat jaani Teile kõigile! Ärge söömise ja joomisega üle pingutage. :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar