laupäev, 12. jaanuar 2008

Vaadake!

Lasin emmel-issil Teie jaoks uusi pilte üles panna. Need leiate siit. Seal on fotosid igasugu sündmustest. Võite näiteks näha, kuidas ma kodus sahtlite sisu inventeerin ja seda, kuidas triikimislaual surfan (meil lihtsalt asi nii, et enne kui emme saab triikima hakata, pean mina saama triikimislaua ja -rauaga mängida). Samuti tabas emme fotogaga hetke, kui issit aitasin ja kui püüdsin täitsa ise süüa (ma olen aru saanud et miljon-siljon korda põnevam on ise toidu sees sonkida ja seda suhu panna, kui lasta kogu töö emmel ära teha). Võite näha ka Keilas asuva Hiirekese mängutoa avapidu, kus me emmega nagu kümme kopkat kohal olime. Me muide käime nüüd seal ka loovustunnis ning vahva on. :D

Pilte on muidugi veel küllalt teisigi, aga mul pole hetkel lihtsalt rohkem aega Teile neist pikemalt rääkida, sest ma lähen nüüd emmega vanni sulistama. Vut nii! Vaadake aga ise ja mõistatage mis ma neil piltidel teen. :)

2 kommentaari:

 1. Tere Karlis.
  Vanaema imetles Su pilte, Sa oled nii tubli ja abistad emmet ja issit. Vahetevahel võid neid ka kiusata. Vanaema tuleb varsti Sulle jälle külla, küll siis näitad mulle mis juurde oled õppinud. Seniks kalli, kalli Sulle meie kõigi poolt.
  Vanaema, taadu ja Muri ka.

  VastaKustuta
 2. Tere Karlis.
  Vanaema imetles Su pilte, Sa oled nii tubli ja abistad emmet ja issit. Vahetevahel võid neid ka kiusata. Vanaema tuleb varsti Sulle jälle külla, küll siis näitad mulle mis juurde oled õppinud. Seniks kalli, kalli Sulle meie kõigi poolt.
  Vanaema, taadu ja Muri ka.

  VastaKustuta