Otse põhisisu juurde

Mis tehtud, mis teoksil...

Alustuseks ütlen Teile, et mu emme nüüd paberitega...magistripaberitega. :D



Ta närveeris mitu päeva ja siis rääkis oma tähtsa jutu tähtsatele onudele-tädidele ära ning oligi asjaga ühel pool. Eelmisel nädalal oli ka aktus, kus emme surus mitme onuga käppa ja talle anti ilusate hõbedaste kaante vahel palju pabereid, mida mina näppida ei tohi. Mulle isiklikult meeldisid aktusel kõige enam need tädid, kes seal laulsid. Nende laul tegi meele rõõmsaks ning pani puusa nõksuma. :)

Päev peale emme lõpuaktust lõpetas gümnaasiumi ka mu onutütar Evely. Me käisime koos emmega selle tähtsa sündmuse puhul talle lilli viimas. Tema aktusel ma väga kaua ei olnud, sest seal saalis oli niiiiiiiiii palav ja üldse ringi joosta ei saanud. Ma sõlmisin samal ajal õues hoopis uusi tutvusi nii endast suuremate kui väiksemate tegelastega, niiet igav mul igaljuhul polnud.

Tegelikult on viimased nädalad mega toredad olnud, sest issil oli pisike puhkus. Ma kasutasin seda kohe oma huvides ära ning tirisin teda igal võimalusel endaga mängima. Me ehitasime torni, remontisime traktorit, uurisime raamatuid ning voolisime plastiliinist igasugu põnevaid asju välja. Aga kuna oli puhkus, siis me ei istunud loomulikult vaid kodus. Me tutvusime Eestimaa (põhiliselt just Põhja-Eesti) kaunite paikadega. Ma kõiki neid kohti enam ei mäletagi, kuhu sattusime, ent minu arvates kõõõõõõõige toredamad olid hobused, keda Niitväljal imetlesime.

Kuna on ikkagi suvi, siis ostsid emme-issi mulle skuutri. Kahjuks või õnneks mitte selle, millega saaks vee peal kimada, aga toas on sellega igaljuhul vahva kiikuda. ;)

Homme me sõidame mu vanavanaemal Kiviõlisse külla. Vanaema Anne tuli Saksamaalt tädi Tiina ja Marki juurest tagasi ning me viime tema koju ning külastame ka vanavana, sest ma pole teda juba sada aastat näinud. Telefonis võib ju lobiseda, aga see pole ikka see... Lähen näitan talle kõik oma uued trikid ning ulakused ette (uskuge neid mul jätkub).

Ma siin vahepeal ikka kasvatan hambaid ka tasapisi juurde. Nüüd on mul neid juba ligikaudu 14 (võib-olla ka rohkem, aga emme ei saa täpselt üle lugeda, sest ma ei luba), see tähendab, et polegi enam neid palju kasvatada jäänud. Nagu emme ütleb, et kui kõik kikud on kasvatatud, siis saan keskenduda täielikult iseloomu kasvatamisele. ;)

Lõpetuseks panen Teile siia ka uuemad pildid. Need leiate siit.

Olge siis ikka tragid ja tublid, nautige suve ning sööge palju, palju maasikaid (nagu mina). :D

Kommentaarid

  1. Palju-palju õnne emme Piretile, küll ta on tubli! Aga mäluga pole tal vist kuigi head lood, sest ta ju unustas ära, et Põhja-Eesti vaatamisväärsuste hulka kuuluvad ka Iris ja tema pere:)

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Huvitavad mõtted, mis panid mõtlema...

Allikas: http://koduhaldjas.blogspot.com/2015/03/kurb-ja-motlemapanev-mlliseks-on.html Bob Moorehead oli eelmise sajandil tuntud terava keelega pastor. Kui tema naine suri, siis kirjutas ta selle, äärmiselt ilmeka ja ajatukohase artikli. „Meie aja paradoks on see, et meil on kõrged majad, aga madal taluvuslävi, laiad teed, kuid kitsad vaated. Kulutame rohkem, aga omame vähem, ostame rohkem, aga rõõmustame vähem. Meil on suuremad majad, kuid vähem lapsi, rohkem mugavusi, aga vähem aega. Meil on parem haridus, aga vähem mõistust, paremad teadmised, kuid hindame halvemini situatsioone.  Meil on rohkem eksperte, aga ka rohkem probleeme, parem meditsiin, aga kehvem tervis. Joome liiga palju, suitsetame liiga palju, raiskame arutult, naerame vähe, sõidame liiga kiiresti, ärritume kergesti, magama läheme liiga hilja, ärkame väsinult, loeme liiga vähe, vahime liiga palju televiisorit ja palvetame vähe. -Oleme suurendanud oma nõudmisi, aga vähendanud väärtusi. -Räägime liiga p

KIngitus isadepäevaks NetiKink poest

NetiKink lehel on avaldatud uus artikkel kingiideedega isadepäevaks . Nimelt on varsti saabumas isadepäev ja alati on paljudel olnud NetiKink meeskonnale küsimusi, et mida ikka isale sellel päeval kinkida. Sellel eesmärgil saigi loodud antud artikkel, kus antakse erinevaid soovitusi, mida isadepäevaks kinkida. Otselink artiklile on SIIN . Teie NetiKink meeskond http://netikink.eu/  

Blogi on kolitud nüüd bloggerisse

Otsustasin ka oma suvi.pri.ee blogi koos kõige sinna juurde kuuluvaga Bloggerisse üle kolida. Lihtsalt ei viitsinud enam kogu aeg Wordpressi oma isiklikul lehel uuendada ja seoses sellega ka antud käigu ette võtsin. Lahendasin selle ilusti ka domeeni suunamisega, seega nii suvi.pri.ee kui ka www.suvi.pri.ee suunduvad nüüd Bloggerisse.