laupäev, 9. august 2008

Vääääääga tegusad päevad

Nagu pealkiri juba ütleb, olid juulikuu viimased ning augustikuu esimesed päevad mul (meil) väga teguderohked ning toredad.

Ühel päeval käisime taas emme töö juures, sest ühel toredal tädil, kes on ühtlasi emme kolleeg, oli ümmargune tähtpäev. No sünnipäevad iseenesest on toredad, ent kui need leiavad aset KOMMIVABRIKUS, siis tunduks vist enamikele lastele, et nad on sattunud paradiisi. Ja minul oli selline tunne...mõelge ise, igale poole kuhu vaatad...kommid...kommid...kommid...ja keegi ei keela neid ka süüa (noh olgu emme ikka keelas ka, mõned lubas ja siis kukkus pipardama). Seega ma arvan, et mu emmel on maailma parim töökoht ning ma loodan, et varsti läheme sinna jälle. ;)

Järgmisel päeval käisme mu onu Imrel ja tema perel külas, sest onutütar Evely sai taas aasta nooremaks (noh ma olen aru saanud, et naisolevustele ei meeldi, kui öeldakse, et nad saavad aasta vanemaks ja numbritest ei meeldi neile tegelikult üldse rääkida). Ilmaga meil vedas ja saime aias mõnuleda, marju süüa ning kutsaga möllata. Küll aga sai selgeks asjaolu, et kuna ma sellise mühinaga kasvan, siis kärus magajat minust suurt enam pole, sest proovige te magada kui jalad üle ääre ripuvad ning pöörata ka end eriti ei saa. :)

Esimesel augusti õhtul aga käisid meil külalised, võiks isegi öelda, et kauged külalised - tädi Tiina, onu Jaak, Mark, vanaisa Endel ning vanaema Anne. :D

Ja kus me siis tegime möllu (esmajoones just mina ja Mark). Emme-issi arvasid algul, et äkki võõrastame või miskit, aga ei midagi sellist. Uudistasime üksteist pealast jalatallani ära ning lõbus mäng ja kassi tagaajamine võis alata. Väga tore oli ka see kui emme, mina ja Mark kulli mängisime, emme ajas meid taga ja siis meie jälle emmet ning arvatavasti kuulsid meie kilkeid ning naeru ka viienda korruse elanikud. ;)

Laupäeval käsime aga kogu kambaga loomaaias. Noh jah...seal oli tõesti igasugu loomi ning linde, keda vaadata, aga kõige lahedamad olid ikkagi varesed ning tuvid, neid uudistasin ma erilise hoolega. Lisaks kuulus meie päevaprogrammi veel ka söömine ning poodlemine, niiet õhtuks olin ma omadega ikka täiesti kutupiilu. Ma oleks heameelega vanaema Anne kaissu tudule pugenud, aga emme hakkas midagi seletama, et tema ei julge magada, kui mina tal kõrval pole ja siis pidin ma ikka oma voodisse minema (oh seda emmet küll, on teine ikka paras argpüks mul). :)

Me möllasime Markiga ka veel pühapäeval linna peal ringi ja pidime emmega minema neile head aega ütlema ka esmaspäeva õhtul hotelli, aga kuna tegusad päevad olid mind esmaspäevaks ikka mega-giga ära väsitanud ning ka mu hääl oli poolenisti mind maha jätnud, siis otsustas emme, et meil tuleb kodus ilusti mõned päevad kosuda. Niiet peaaegu kogu selle nädala olemegi tasa ja targu kodus askeldanud, vaid kolmapäeval käsime mu ristiema tädi Riinat ning Rolandit ja Annaliisat vaatamas, võtsime mesti ka tädi Enekese väikese Martiniga. Lõbus pealelõuna oli. :)

Ohe...saigi vist olulisim kirja. Aaa...õige...mul ikka pilte ka Teie jaoks. Need leiate siit. Seal on nii emme-issi klõpsutatud kui ka vanaema Anne tehtud pildid. Vaadake!

Mina saadan Teile nüüd aga lehva-lehva. Olge tublid!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar