reede, 29. detsember 2006

Olen nüüd kahekuune

Teine kuu on siis ka nüüd täis saanud... . Käisime täna taas arstil. Ma olen jõudsalt kosunud. Kaalun juba 5 kilo ja 160 grammi ja pikkust on 57 sentimeetrit. Kui ma algaval kuul emme tissi sama hoogsalt kiusan,võin võrreldes sünnikaaluga poole rohkem kaaluda. Seega nagu vanasti öeldi, et eesmärk on viisaastakuplaan kolme aastaga. Veel kiitis arstitädi mind, et olen tubli, et tõstan kõhuli ilusti pead ja keha ning jälgin asju. Kuulas ka kopsu ja ütles, et mul on olnud kerge kitarr...või oli see katarr...noh igaljuhul olin vahepeal tõbine (nohu kimbutas ja kurk oli ka veidi valus, aga nüüd hakkab see vaikselt mööduma...ütlen vaid seda, et haige pole tore olla, emme-issi muudkui kiusasid...toppisid igasugu jama mulle ninna ja siis püüdsid sealt midagi kätte saada...aga ma neile näitasin, mida nende tegevusest arvan).

Teise kuu jooksul on paljugi muutunud. Siis kui ma noor veel olin, siis mulle ei meeldinud see, kui emme-issi mind sellesse märga kopsikusse toppisid, aga nüüd kui ma juba suur ja vana olen meeldib mulle vannis väga. Siin ka pilt minust vannimõnusid nautimas:

Mina vannis

Emme-issi ostsid mulle ka lamamistooli, et ma saaksin maailma avastada seal istudes, aga et emme samas ka ühtteist teha saaks (nt süüa). Ma alles kujundan oma seisukohta sellest toolist... . Siin ma siis istun esimest kord oma lamamistoolis:
Mina ja minu tool
Panen siia ka mõne pildi endast emme ja issiga, perepilti meil veel pole, aga küll me selle ka teeme.
Issiga

Emmega

Igaljuhul kõigile sõpradele ja sugulastele ilusat aasta lõppu!!! Kohtume uuel aastal taas.

Kõiki neid pilte saate suuremalt vaadata Piltide alt galeriist Muud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar