pühapäev, 13. mai 2007

Emadepäev

Täna on väga tähtis päev...emmedel on pidupäev. Täna peab emmedega väga hästi ja viisakalt käituma (no tegelt peab nendega ikka 365 päeva aastas kena olema, sest nad on meile hirmus vajalikud -  sellest olen oma üüratu pika elu jooksul juba aru saanud). Mina püüan täna oma emmele ekstra viks poja olla, muud ma veel praegu ei oska emme heaks teha. Aga...ma luban, kui suuremaks saan, teen emmele emadepäeval pannkooke ja kohvi ja viin need talle voodisse kah, et ta siis ühel hommikul aastas saaks kauem põõnata ja mõnnata (praegu ta mul nii tore tots, et tõuseb igal hommikul täpselt siis üles kui minagi...ok, ok...pean ikka tunnistama, et ma seda ka üsna kõva häälega tavaliselt nõuan). Ent ma arvan, et ma pean ikka ise selle koogitegemiskunsti selgeks saama, sest ega ma issi abile palju loota saa, sest temal mingi imelik arusaam, et toit on siis valmis, kui see on must. Ma emme kõrvalt köögis juba praegu õppinud, et päris nii see vist ikka pole... :D

Kuna ma ikka korralik poiss olen, siis soovin veelkord oma vanaemadele ja vanavanaemale ja tädi Tiinale ka head emadepäeva. Samuti saadan emadepäeva kallistused Siimu ja Rometi emmele, Annaliisa emmele, Irise emmele, Markkuse emmele, Samueli emmele, Kaisa emmele...ohe...see nimekiri läheb üsna pikaks...lühidalt siis KÕIKIDELE TUTTAVATELE EMMEDELE HEAD EMADEPÄEVA!!!!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar