esmaspäev, 2. juuli 2007

Kaheksas kuu ka läbi

Sain reedel juba kaheksakuuseks. Oma selle kuu täpset kaalu ja pikkust ma teile öelda ei oska, kuna me arstil ei käinud, sest mu arstitädi on välja teenitud suvepuhkusel.

Meil siin emme-issiga palju juhtunud ja toimunud. Ma nimelt jäin Jaanilaupäeval haigeks ja üsna korralikult. Mul oli mitu päeva kõrge palavik, isegi 40 kraadi,vanemad olid täitsa mures ja ega ma isegi end suurepäraselt ei tundnud. Jaanipäeval käisime isegi miskis suures majas, kus oli palju kitlitega tädisid. Üks siis näppis mind igaltpoolt, vaatas kurku ja kõrva ja kuulas miski külma asjaga rinna ning selja pealt, lõpuks võeti veel näpust verd ka (nagu mu enesetunne enne seda juba piisavalt kehv poleks olnud). See viimane tegevus viis mul kopsu ikka üle maksa küll ja ma olin emme peale üsna pahane, et ta mulle seda teha lasi, ent õnneks oli meil ka issi kaasas ja tema süles oli hea olla (nagu tavaliselt, sest tema mind ebameeldivate asjadega ei tüüta, see rohkem emme rida). Lõpuks ütlesid arstid, et kõik mu näitajad on korras ja ju see miski viirus on. Emme-issi arvasid algul, et lihtsalt hammastest, aga ju on põhjus selles, et kuna ma hetkel endale taas uusi kikusi kasvatan, siis mu immuunsüsteem lihtsalt igasugu jamale vastuvõtlikum. Jah seda ma pean tunnistama, et haiguse ja hammaste tõttu pole ma viimasel ajal eriline päiksekiir olnud. :D

Me saime nüüd uue auto ka, millega emmega vurada. Mulle meeldis vana ka, sest juba emme kõhus olles oli selle mürina ja kolinaga hea uinuda, ent kui emme ja issi arvasid, et ma ikka uuemat ja suuremat vajan, siis annan neile seekord õiguse. Jama on vaid selles, et ma ei saa enam emmega ees sõita, vaid pean tagaistme peal üksi konutama ja see pole just kõige lõbusam. Aga samas saame nüüd mu rallikat vajadusel kaasa võtta. Niiet pole halba ilma heata.

Eile käisime Kaisa ristimisel ja seal oli väga tore. Ma käisin esimest korda sellises suures torniga majas ja seal oli väga palju uudistamist. Algul küll ma tudusin aga siis hakkas seal miski mürisema (emme ütles, et see on miski pill...nimi ei tule meelde) ning ma ärkasin ülesse, aga oligi hea, sest ega uusi asju saa maha magada. Hiljem ma tegin loodusega tutvust ja emme andis mulle igasugu häid asju maitsta kah. Kui issil aega on, siis lasen tal ka pilte sellest sündmusest üles panna. Ja jutud käivad, et emme-issi plaanivad ka minu ristimist...ma arvan, et lahe....vist...eks näis. :D

Noh eks me oleme muudki teinud, aga ma ei viitsi kõigist pisiasjadest ka kirjutada. :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar