teisipäev, 31. juuli 2007

Kolmveerand aastane

Juba ongi vähem kui kolm kuud minu esimese suure sünnipäevani. Lahe.

Täna käisime üle saja aasta st üle kahe kuu taas arstitädi vaatamas ja jällenägemisrõõm oli mõlemapoolne. Pikkust ja kaalu on mul tulnud omajagu. Kaalun nüüd 9620g ja pikkust on 74,5cm. Seega kahe kuuga on juures 1620g ja 4,5cm, päris hea tulemus ütleksin. Eelmine esmaspäev käisin verd ka andmas (kohe võin ära öelda, et analüüs oli korras) ja see oli meil paras action. Emme-issi kartsid, et lähen hirmus närvi sellest toimingust ja seega tuli issi ka meiega kaasa, et ta saaks mind vajadusel lohutada ja oma kõhu peale rahunema võtta, ent ma ei teinud teist nägugi ja nutma ei hakanud hoopiski...võib öelda, et vanemad olid mul ikka üsna üllatunud. Õnneks on nad juba aru saanud, et mulle meeldib üllatada ja nad servast on selleks ka valmis, ent alati ei üllata ma positiivselt. :P

Ma olen vahepeal veidi taas ka hammaste kasvatamisega tegelenud. Emme leidis eile hommikul oma suureks rõõmuks mu suust ülevalt paremalt kiku. Ta ootab mu uusi hambaid juba pikemat aega. Emme arvates peaksin ma teda selle tralli eest, mis ma siin viimastel nädalatel teinud olen, kohe mitme hambaga rõõmustama. Mine sa tea, äkki rõõmustangi, aga äkki mitte, üllatan teda...taas. :D

Me siin emmega jäime eelmine nädal veidi tõbiseks, olime mõlemad nohuste ninadega. See polnud üldse tore, nina muudkui tilkus ja magada ka ei saanud, sest nina oli kinni. Ühel öösel ajasin emmet pea iga poole tunni tagant ülesse, sest mul polnud tahtmist ju üksi üleval olla. Millegipärast emme järgmine päev eriti rõõmsameelne polnud.

Me oleme viimasel ajal ka üsna palju ringi liikunud ja külas käinud. Käisime tädi Anna peret Laulasmaal vaatamas ja siis emme töö juures ühel tädil sünnal ja siis käisime veel ka mu onutütre Evely sünnal. Tema sai nüüd suureks või kuidas nad ütlesidki täisealiseks. Aga pole hullu ma saan ka varsti nii suureks nagu tema, sest mis see seitseteist aastat ja mõned kuud siis ikka ära ei ole. :)

Ma saan lähipäevil ka oma esimesed dokustaadid kätte. Need on juba valmis tehtud ja ootavad mind, me lihtsalt pole emmega veel jõudnud neile järgi minna. Septembris saan oma dokustaati kohe ka kasutada, sest meil plaanis emme-issiga reisu peale minna.

Nii nüüd vist tähtsamad asjad taas kirja pandud. Eks ma siin vaikselt toimetan, tutvun kapide ja sahtlite sisuga, tekitan segadust, et emmel igav ei hakkaks ja püüan tasapisi teada saada ka seda, mis kõrgemate kohtade peal ka leidub. Hetkel on siiski kõige toredam turnida emme või issi peal, kui nad minuga maas mängivad. Enamus mu tegevusi on ka pildi peale jäädvustatud ja loodetavasti varsti näete neid ka siin lehel. Vat siuksed lood minuga siis... :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar