reede, 21. detsember 2007

Jõuluootus uues kodus

Nii nüüd on see siis tehtud ja olemegi juba varsti pea nädala Keilas elanud. Noh eks seda siginat-saginat siin oli, aga minu arvates see kolimine küll nii hirmus polnud, nagu emme räägib. Tegemist-toimetamist jätkub mul siin küllaga ja päeval kui emme toimetab, siis annab mul temaga sammu pidada, pidevalt otsi teda mööda korterit taga. Samas vahest on see peitusemäng päris tore. :D

Peale kolimise on meil siin muidugi muudki juhtunud. Eelmisel laupäeval andsin emmele-issile vaba päeva ja olin vanaema Annega, vanemad aga käisid jõuluvanale Soomemaale mu kingisoove edastamas. Tegelt emmet nägin ma üldse reede pealelõunal ja siis alles pühapäeva hommikul, sest reede õhtul vuhvis ta ennast üles ning käis oma töö jõulupeol. Ja ma sain selle nädalavahetusega kinnitust oma arvamusele, et vahel on täitsa tore kellegi teisega hängida ja oma kallitest vanematest veidi puhata (ärge neile seda öelge, äkki muutuvad kurvaks). :P

Täna käisime emme töö juures, sest info liikus, et jõuluvana saabub Põrguväljale ja nii oligi. Ja me saime emmega mõlemad kinke ning ma lõin vanaga patsi kah ja istusin tal isegi süles ning kõik emme osakonna tädid imestasid, kui tubli ja julge ma olen. :D

Kikusid mul nüüd 8 tükki ehk neli tükki kahes reas. Emme ütles, et Irisel sama palju juba pikemat aega (tädi Maila, kui need andmed valed on, siis süüdi on teie blogi, kust emme selle info hankis) ja nüüd ma tahangi Irisele öelda, et see on sinust väga kena, et ootasid, kuni ma ka 8 hammast kasvatan ning nüüd saame koos neid edasi kasvatada.  Niiet jõudu Sulle ja tädi Mailale kannatust! :D :P

Me oleme saanud ka üsna palju jõulukaarte juba, nii postiga kui ka virtuaalseid. Tahan koos vanematega kõigile saatjatele suured tänud edastada. :D

Te pole ammu minust ka pilte näinud, aga nüüd võite neid siit leida. Vaadake mille kõigega ma hakkama olen saanud. :)

Aga nüüd ootan ma edasi jõulusid, sest päkapikud teadsid rääkida, et jõuluvanal pidi mulle veel kinke varuks olema, sest ma olen olnud ju niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hea laps. AUSALT! :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar