kolmapäev, 29. november 2006

Olen juba ühekuune

Nii nüüd on see siis käes...ma olen kuune ja mitte keegi ei tohi mind enam vastsündinuks nimetada...ma olen nüüd IMIK!

Käisime täna ka arstitädi juures. Sai taaskord selgeks kui tähtis ja nunnu ma olen (ise tean ma seda muidugi juba ammu). Kõik sebisid mu ümber ja tahtsid emme-issiga minust rääkida. Mul pole selle vastu midagi, sest mulle meeldib tähelepanu ja väääääga.

Arstitädi kiitis mind. Kaalusin 4kg ja pikkust oli 53,5cm. Niiet kaalu juures kiloke ja pikkust 3,5cm. Sellest saab järeldada vaid seda, et söömisest on kasu, lisaks sellele, et emme tissil on ka lihtsalt hea mõnuleda.

Sain ka süsti ja see oli veidi valus, ent ma hoidsin emme kätust ja siis polnudki nii hirmus.

Tegelikult on see kuu läinud kiiresti magamise, söömise ja emme-issiga olemise tähe all. Praegu teevad gaasid mulle veidi liiga, aga õnneks emme ja issi oskavad mind veidi lohutada. Ja kui nad ei mõista, mis nad tegema peavad, siis seletan ma neile kõva ja selge häälega, mida tuleks teha...aga imelik, ise nad nii suured inimesed, aga sageli mind ei mõista...

Muuseas, kas teate, et pühapäevat hakkavad päkapikud käima. Minul juba suss ootab, et aknale panna ning ma kavatsen ka hea laps olla. Olge teie ka tublid, sest päkapikud näevad kõike ja räägivad jõuluvanale...vat nii.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar