neljapäev, 8. märts 2007

Naistepäev

Ma olen küll väike, ent ma juba tean, et naistega peab ilusti käituma ning paha ei tee ka neid aeg-ajalt veidi moosida, sest kuigi nendega on raske, siis ilma nendeta pidavat veel raskem olema (olen targematelt kuulnud sellist juttu). Ma arvan, et naistepäeval (aga mitte ainult sellel päeval) peavad kõik mehed tšentelmänid olema ning oma kalleid naistuttavaid meeles pidama (uskuge mind pikas perspektiivis tasub vaeva nägemine ennast ära - jällegi olen kuulnud sellist juttu). :D

Kuigi olen alles üsna pisike aga kindlasti juba tšentelmän, siis soovin kõigile naisterahvastele, keda tunnen (järgi mõtlema hakates on neid üsna mitu) ilusat naistepäeva ja saadan teile kõigile suure-suure kalli.

Emmet kallin ise hästi kõvasti. Mul oli plaan talle ka lilled osta, aga ta endiselt ei luba mind üksi poodi ja naljakas oleks teda ennast poodi saata, et ta endale ise lilled ostaks. Aga paistab, et täitse juhuslikult tegin talle täna ikkagi kingituse. Mul sai sellili olemisest kõrini ja et paremini oma mänguasjadega mängida saaksin, otsustasin ennast kõhuli keerata. Oleksite te näinud, kui õnnelik emme selle peale oli, nagu ma oleks teab mis suure asjaga hakkama saanud (ta helistas issile ja kirjutas miskisse raamatusse midagi). Huvitav, mis ta veel siis teeb kui ma ühel päeval otsustan istuma hakata või rooman voodi alla, et lõpuks teada saada, mis Tont seal kogu aeg teeb. Ma pean ettevaatlik olema ja oma andeid ühekaupa välja käima, sest kui ma kõik oma oskused korraga lagedale laoks, siis ma kardan, et emme erutuks liiga palju ja see võiks isegi ohtlik olla (noh teate tal juba vanust ju ka...ups mulle meenus, et naistel see vanus üks õrn teema...tegelt emme sa oled ikka täpselt õiges vanuses). :D

1 kommentaar:

  1. Oiiii, kui tubli sa oled, pisike Karlis! See keeramise värk oli tõesti emmele tore kingitus:) Soovi siis meiegi poolt oma emmele ilusat naistepäeva!

    VastaKustuta