neljapäev, 13. september 2007

Reisikiri Saksamaalt vol2

Ohe...mu viimasest kirjutamisest on möödunud vaid mõned päevad, ent niiiiiiiiii palju on toimunud, et pean taas teile oma tegemistest jutustama kuna muidu äkki ununeb miskit.

Me oleme käinud erinevates lossides. Nädalavahetusel käisime suures lossis nimega Seehof. Kus Seehof asub ma täpselt ei tea, kuskil Saksamaa lõunaosas. Igaljuhul oli seal lahedad alleed, kus me jalutasime ja hästi palju purskkaeve (mõni neist oli ehitatud isegi suure järve keskele) ja kujusid ning emmele-issile meeldis eriti lossi siseõu. Pärast jalutamist sõime veel lossi hoovis asuvas kohvikus kooki kah. Täna käisime Erlangeni lossi ja selle parki uudistamas. Erlangen on see linn, kus me hetkel resideerume. Lossipargis oli ka suur botaanikaaed, niiet vahepeal oli tunne nagu oleksid kõrbes ning siis jälle nagu vihmametsades. Ent suurema osa sellest tänasest jalutuskäigust ma lihtsalt magasin maha, uni oli lihtsalt niiiiiiiiiiiiiiiii magus.

Oleme palju ka lihtsalt ringi sõitnud ja väikseid Saksamaa külakesi ja linnu uudistanud. Eile näiteks käisime selles linnas, kus onu Jaak töötab (nimi on nii raske, et mina seda enam ei mäleta). Jalutasime ja emme šoppas nati (loomulikult minu jaoks) ja siis käisime ehtsas Itaalia jäätisekohvikus. Suured sõid kõik erinevaid jäätiseid ja mina sain ka neid kõiki maitsta, nämmmmma oli... :D

Teisipäeval andsime issi ja Margi ja onu Jaaguga emmedele vaba õhtupooliku, et nad saaks poodides kolada ja endale ilusaid asju osta. Ja teate, mis siis oli lõpptulemus. Emme tuli koju mitme kotiga ja need kõik olid...mulle. Niiet, kes veel arvab, et ma pole maailma naba...noh....see lihtsalt eksib. ;)

Aga üks päev juhtus väike ime kah. Emme käis koos meiega McDonaldsis söömas. Ta küll lubas kunagi ammu (nii ammu, et mina seda küll ei mäleta), siis kui ta Saksamaal McDonaldsis töötas, et tema küll enam mäkki oma jalga ei tõsta ja seal ei söö, aga näed nüüd ikkagi tegi seda. Niiet iial ei tasu öelda iial. :D

Hetkel ei meenugi midagi muud tähtsat. Niiet vaadake veel mu uuemaid pilte, need leiate siit ja jääge ootama mu järgmist blogi. Tsauki! :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar